Weekje later….

 

 

….En tijd voor weer een nieuwe update. We hebben gisteren weer gezwommen met Maarten. Dit keer was Sebastiaan aan de beurt om met Maarten nat te worden, want zwemmen kun je het niet noemen. Als toeschouwer was ik blij om te zien dat mijn gestuntel van vorige week werd overgenomen door Sebas. Aangezien Sebas me vorige week vertelde dat ik het allemaal zo voorzichtig deed, verwachtte ik van hem heel wat anders. Maar niets was minder waar… Sebas was ook erg rustig en voorzichtig.
En dan nog de opmerking van Sebas: “Ik ben de enige zonder zwangerschapsbuik” maakte de ochtend compleet.

Gistermiddag nog eventjes op de weegschaal gestaan met Maarten. Mijn gewicht zal ik niet vertellen (ben toch een vrouw 😉 ), maar die van Maarten is nu ongeveer 8,4 kg. Daarom, en omdat hij vandaag precies 4 maanden oud is, hebben we besloten dat we de avondfles zouden laten vervallen. Althans… we gingen het eens proberen.
We waren beide best wel ‘nerveus’ over hoe het zou gaan ‘s nachts. Zou hij in de nacht nog vragen? We hadden besloten dat als hij voor 6 uur zou vragen, Sebas hem dan zou voeden. Na 6 uur was ie voor mij. Ik had al helemaal in m’n hoofd hoe ik de dag dan verder in zou delen etc. Kortom… ik was weer lekker op dreef en bereidde me al helemaal voor op het niet uitslapen tot 8 uur. Spannend! Hoe zou hij het gaan doen??
En toen…..ging mijn wekker af….. om 8 uur!!!! Nu ben ik dus helemaal blij dat het zo goed was gegaan vannacht.
Ik zal de huid maar niet verkopen voordat de beer geschoten is, maar ben erg benieuwd hoe het de komende dagen verder zal gaan.

 

 

 

Laat een berichtje achter!