Ons gezinnetje in het zwembad!

Vanochtend vroeg, om 9 uur, gingen we zwemmen in het pagedal. Met de introductiecoupon konden we een keertje proefdraaien bij ouder-en-kind-zwemmen. Omdat we dit nog nooit gedaan hadden was het voor ons ook eventjes wennen en kijken hoe het gaat. Gelukkig was de begeleiding erg goed en de andere dames erg vriendelijk en behulpzaam.

Maarten vond het niet erg om in het water te zijn, maar was ook niet echt uitbundig. Ik denk dat hij het maar een beetje over zich heen liet komen. Daarbij had hij gelukkig de hulp van zijn duimpje (of vuistje), die de hele tijd in z’n mond te vinden was.

Na verschillende spelletjes in het water gespeeld te hebben, had hij na een half uur wel genoeg water gezien en gingen we er maar weer uit. Op zich duurde de les 45 minuten, maar hij begon te huilen, koelde af en was er gewoon wel klaar mee.

Het was een leuke activiteit en Sebastiaan is van plan dit op de vrijdag met hem te doen. Leuk! Want… hij is de enige man, hihi. En ook wel leuk voor beiden: een vader-en-zoon-activiteit.
De bedoeling was dat Sebastiaan en ik het zwemmen met Maarten zouden afwisselen, maar uiteindelijk heeft Sebas ons de hele tijd gefilmd.

(Het onderstaand filmpje is te zien in HD. Klik op play en dan op 360p. Je kunt dan kiezen voor HD.)

3 reacties op “Ons gezinnetje in het zwembad!

  1. marloes says:

    Hoi Mensjes,

    Heb even je site weer bekeken erg leuk,en dat zwemmen geweldig heb het ook met Germaine gedaan.
    Zo te zien is daar nog niks in veranderd.
    Wil het ook wel met Yaël gaan doen denk ik.

    over een maandje maar even weer wat afspreken als de vakanties weer achter de rug zijn?

    Liefs Marloes.

  2. Linie says:

    Wat leuk!!! En wat kun je daar als ouders van genieten hé. Wat leuk dat Sebastiaan er een wekelijks uitje van gaat maken. Krijg je ook geen watervrees kindje. (mag je dan hopen)
    liefs Linie

Laat een berichtje achter!